^sus



Calitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT
QCH Economisiți timp și costuri cu schimbarea rapidă a părții active a sculelorZCC Cutting Tools a lansat un sistem cu capete interschimbabile pentru frezele din carburi metalice monobloc. Sistemul QCH constă din 2 serii: seria PM este destinată unei utilizări generale pentru oțeluri și fonte cu durități de până la 55 HRC, în timp ce seria HMX este adecvată pentru prelucrarea oțelurilor durificate de la 50 la 68 HRC.

Ambele serii includ freze cilindro-frontale, freze cu cap sferic și freze toroidale, cu diametrul de la 12 la 32 mm. Cozile din carbură metalică monobloc sunt disponibile în format cilindric și conic. În versiunea cilindrică scurtă sunt, de asemenea, disponibile și din oțel.

Această variantă mai puțin costisitoare poate fi utilizată pentru mașini cu cerințe reduse de performanță. Interfața special dezvoltată asigură o concentricitate optimă între capul de frezare și coadă. Acest lucru are ca rezultate o calitate foarte bună a suprafeței prelucrate, o uzură redusă și o precizie ridicată. Datorită interfeței rectificate, freza are întotdeauna aceeași lungime, permițând repetabilitatea procesului de așchiere, fără a fi necesară remăsurarea sculei. Schimbarea rapidă a acesteia aduce economii suplimentare de timp prin utilizarea unui filet brevetat, lucru ce permite o simplă înșurubare a capului schimbabil.

Prin reutilizarea cozii, se fac economii semnificative de costuri în comparație cu frezele obișnuite din carburi metalice monobloc începând cu cea de-a patra echipare. În viitor, portofoliul va fi extins și pentru prelucrarea altor materiale, precum aluminiu.

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.