^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT

          S.C. CRISTAL Trading S.R.L. este o societate cu capital privat, 100% românesc, înființată în 1994.

          Este neîntrerupt societatea a trei generații și continuitatea ei pe piață relevă multă seriozitate, o bună pregătire profesională a componenților ei, adaptarea la condițiile pieței și un serviciu permanent în slujba clienților.

          De peste 22 ani ne desfășuram activitatea în domeniul importului și distribuției de plăcuțe așchietoare din carburi metalice sinterizate pentru strunjire, frezare, filetare, găurire, retezare, canelare, plăcuțe așchietoare ceramice, burghie și freze monobloc din carburi metalice sinterizate, suporți, capete de frezat și corpuri de găurit armate cu plăcuțe și accesorii pentru acestea.

          Începând cu anul 2010 suntem reprezentantul activ și distribuitorul oficial pe piața românească al firmei ZCC Cutting Tools Europe GmbH, Germania, subsidiara destinată vânzării în Europa a produselor companiei Zhuzhou Cemented Carbide Cutting Tools Co. Ltd (ZCC-CT), R.P. Chineză, membră a grupului de firme ZCC, membru la rândul lui al grupului MINMETALS.

          Pe lângă propunerea profesională a unor produse competitive pentru fiecare client în parte, oferim și soluțiile tehnice adecvate pentru necesitățile acestora.

          Acest lucru este reflectat de lărgirea continuă a numărului clienților noștri și ne mândrim că avem printre ei firme de prestigiu din multe domenii industriale.

          Acordăm o atenție deosebită calității produselor noastre, promptitudinii cu care răspundem solicitărilor clienților noștri și suntem siguri că dacă vom începe o colaborare, veți fi satisfăcuți de serviciile noastre.

          Activăm la nivel național cu salariații noștri și prin intermediul partenerilor noștri.

          Avem marele avantaj de a reprezenta pe piața românească un partener foarte puternic, care produce scule de înaltă calitate, calitate cu nimic mai prejos decât cea a firmelor consacrate.

          S.C. CRISTAL Trading S.R.L. este o societate - Pro-calitate, Pro-client, Profesionalism!

Partner