^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT

Găurirea o operație universalăZCC Cutting Tools vă pune la dispoziție o gamă impresionantă de burghie din carburi metalice sinterizate monobloc și corpi de găurit armați cu plăcuțe indexabile din carburi metalice sinterizate.

Burghiele din carburi metalice sinterizate monobloc din seriile SU și SL sunt potrivite pentru găurirea a aproape orice fel de material metalic.

Burghiele SU au un design patentat ce asigură o așchiere lină și pot fi utilizate pentru găuri cu o adâncime de până la 8xD. Burghiele SL (lungi) sunt disponibile de la 10xD până la 30xD și se produc cu muchie dublă, pentru a asigura o prelucrare stabilă și precisă. În plus, ZCC Cutting Tools produce și burghie speciale de până la 50xD.

Pe lângă burghiele universale (SU), ZCC Cutting Tools oferă seria ST utilizată la găurirea oțelurilor inoxidabile și superaliajelor rezistente la temperatură (până la 8xD) și seria SH pentru oțeluri durificate și materiale turnate (doar 3xD).

Seria ZTD este compusă din corpi de găurit armați cu plăcuțe indexabile din carburi metalice sinterizate și poate fi de asemenea utilizată universal, asigurând lungimi active de la 2xD la 5xD și diametre de lucru de la 13 mm la 50 mm, toate în stoc. Designul acestora asigură o găurire lină permițând viteze de așchiere mari chiar și la avansuri mici, neforțând axul motor. De aceea, seria ZTD este ideală și pentru mașinile cu performanțe reduse.

Pe parcursul anului 2020, a fost lansată și seria ZSD, corpi de găurit armați cu plăcuțe indexabile din carburi metalice sinterizate cu geometrie WIPER, pentru obținerea unor suprafețe mai bune după găurire.

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.