^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT
Mai multe piese prelucrate mai puțin timp consumatFrezele periferice ZCC Cutting Tools (ZCC-CT) impresionează prin performanță.

Deși variate, aplicațiile de frezare periferică necesită soluții optimizate pentru fiecare caz în parte. ZCC-CT oferă acum un portofoliu amplu de soluții, atât ca ​​diametre, cât și ca geometrii și pulberi.

EMP01 / EMP02:
Freze periferice cu plăcuțe indexabile de dimensiuni mici, pentru avansuri crescute și rugozități reduse EMP01 / EMP02 echipate cu plăcuțele APKT07 sunt optimizate pentru operațiile de finisare. O rată ridicată de îndepărtare a materialului, simultan obținându-se și o rugozitate redusă, este realizată cu plăcuțe ce au o geometrie de tăiere pozitivă și ascuțită. În plus față de APKT07, frezele sunt disponibile și pentru echiparea cu APKT11 și APKT16.

EMP13: Corpi de frezat cu plăcuțe înalt lustruite pentru pereți la exact 90°

EMP13 excelează la prelucrarea oțelului, oțelului inoxidabil, fontei, aluminiului și metalelor neferoase, cu margini precise la 90°. Chiar și la adâncimi mari de așchiere, plăcuțele fiind foarte groase, dar și precise dimensional, prezintă o rezistență înaltă la spargere. Pentru prelucrarea aluminiului sunt disponibile geometrii de precizie și înalt lustruite. Printre altele, muchiile de tăiere extra ascuțite sunt o caracteristică importantă pentru aceste geometrii, acest lucru permițând utilizarea unei game largi de viteze de așchiere.

EMP09: Corpi de frezat periferic la 90°, cu plăcuțe tangențiale, pentru o viteză de avans mare și o rugozitate foarte bună

EMP09 sunt prima alegere atunci când sunt necesare adâncimi mari de așchiere și viteze mari de avans. Cu un avans de 0,5 mm/dinte, se poate atinge o rată de îndepărtare a metalului deosebit de ridicată. Geometriile de tăiere ascuțite ale plăcuțelor tangențiale garantează, de asemenea, o finisare perfectă a suprafeței. Echiparea se poate face cu plăcuțele LNKT08, LNKT12 sau LNKT16. Din punct de vedere al pulberilor, acestea se pot utiliza pentru materiale din clasele P (P10-P40), M (M10-M30) și K (K15-K35). Diametrele disponibile ale corpilor de frezat variază de la 40 mm la 160 mm.

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.