^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT

Gama XMR01 cu plăcuțe indexabileGama XMR01 (20 - 160 mm) este alcătuită din corpi de frezat destinați prelucrărilor cu avansuri mari a oțelurilor de uz general, oțelurilor inoxidabile și fontelor, inclusiv prin interpolare și în rampă. Aceștia pot fi echipați cu plăcuțe cu 4 colțuri active (SDMT06T2, SDMT09T3, SDMT1204 și SDMT1505) sau 3 colțuri active...

Citește mai departe...

ZCC CT Calitate de top prețuri constanteSfârșit de an, așteptați noua listă de prețuri a furnizorului dumneavoastră tradițional. Ce creștere a bugetului de scule din carburi metalice sinterizate veți avea datorită acesteia? În ciuda creșterii la nivel mondial a prețurilor materiilor prime, prețurile a peste 80% din produsele ZCC-CT au rămas constante în ultimii ani.

Citește mai departe...

Proprietățile aluminiului și ale altor metale neferoaseToate aliajele metalice care conțin puțin fier sau deloc, cu excepția metalelor prețioase, sunt denumite metale neferoase (NF). Acestea includ magneziu, cupru, zinc, bronz, alamă și, cel mai important, aluminiu. Metalele neferoase sunt împărțite în aliaje forjate și turnate. Primele pot fi prelucrate imediat, pe când celelalte trebuie mai întâi să fie modelate în forma dorită.

Citește mai departe...

Gamă largă pentru nevoi diversePentru frezarea suprafețelor, ZCC-CT oferă o varietate foarte mare de plăcuțe într-o multitudine de combinații de spărgătoare de așchii și pulberi pentru acoperirea unor nevoi cât mai diverse. Un proces de așchiere fiabil este o cerință de bază pentru eficientizarea unui cost de producție.

Citește mai departe...

XM YBC103 Controlul așchiilor și productivitate ridicatăZCC Cutting Tools își extinde gama de produse pentru prelucrarea prin strunjire a materialelor din clasa P (ISO 513).

În combinație cu noua geometrie XM, pulberea YBC103 permite o largă și variată utilizare.

Odată cu introducerea sa, ZCC Cutting Tools a eliminat o breșă existentă între aplicațiile de finisare și cele de semi-degroșare.

Citește mai departe...

3 factori pentru optimizarea procesului de așchiereTotul începe cu materialul semifabricatului. Componentele diferite ale materialelor reprezintă o provocare pentru prelucrare.

Fiecare material are propria structură, care este influențată de elementele de aliere, de tratamentul termic, de duritate și de alți factori. Aceste caracteristici influențează selectarea geometriei, a pulberii și a regimului corect de așchiere. Baza acestor alegeri este clasificarea materialelor conform ISO.

Citește mai departe...

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.