^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT

Gamă largă pentru nevoi diversePentru frezarea suprafețelor, ZCC-CT oferă o varietate foarte mare de plăcuțe într-o multitudine de combinații de spărgătoare de așchii și pulberi pentru acoperirea unor nevoi cât mai diverse. Un proces de așchiere fiabil este o cerință de bază pentru eficientizarea unui cost de producție.

ZCC-CT obține un scor ridicat cu sistemele sale de frezare frontală și soluții complete pentru o prelucrarea rentabilă.

FMA01: Freză frontală pentru frezarea cu forțe reduse de așchiere echipată cu plăcuțe SEET cu o geometrie ascuțită pentru obținerea unor suprafețe de calitate

FMA01 are o așchiere lină datorată geometriei puternic pozitivă a muchiei plăcuțelor. Freza poate fi echipată și cu plăcuțe pentru răzuire (Wiper), obținându-se astfel o calitate excelentă a suprafeței prelucrate. O gamă largă de combinații de spărgătoare de așchii și pulberi oferă soluții multiple pentru frezarea oțelului (P, M și S), fontei (K) și aluminiului (N).

FMA11: Varianta îmbunătățită a FMA01 pentru o stabilitate și o rezistență maximă la spargere a plăcuțelor, chiar și la adâncimi de lucru și avansuri mari

Plăcuțele cu o grosime crescută și cu opt colțuri ale FMA11 oferă cea mai mare stabilitate și rezistență la rupere. Freza este foarte economică, deoarece combină un volum mare de îndepărtare a materialului cu o fiabilitate perfectă a procesului. În gama standard de plăcuțe produse de ZCC-CT, utilizatorii găsesc toate combinațiile necesare de spărgătoare de așchii și pulberi, inclusiv pentru răzuire (Wiper).

FMA07 / FMA12: freză de înaltă performanță, în special pentru materiale tenace, grupele de aplicații P10-P40 și M10-M30

Frezele frontale FMA07 și FMA12 oferă un raport cost-performanță excelent. Plăcuțele indexabile sunt cu două fețe, cu 16 muchii de tăiere și prezintă o rată de îndepărtare a materialului deosebit de mare într-un timp scurt. Rupătoarele de așchii ale plăcuțelor ce echipează FMA12 sunt potrivite în mod excepțional pentru materialele tenace (model tridimensional, geometrie ascuțită și pozitivă).

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.