^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT
XM YBC103 Controlul așchiilor și productivitate ridicatăZCC Cutting Tools își extinde gama de produse pentru prelucrarea prin strunjire a materialelor din clasa P (ISO 513).

În combinație cu noua geometrie XM, pulberea YBC103 permite o largă și variată utilizare.

Odată cu introducerea sa, ZCC Cutting Tools a eliminat o breșă existentă între aplicațiile de finisare și cele de semi-degroșare.
Noua pulbere CVD YBC103 are o rezistență excelentă la uzură la viteze mari de așchiere și o robustețe remarcabilă la avansuri ridicate.

Modelul destinat fragmentării șpanului de pe muchie așchietoare sparge așchia într-un mod controlat, chiar și la adâncimi de tăiere reduse. Această proprietate de rupere a așchiilor este evidentă atunci când prelucrați raze. Unghiul pozitiv de degajare menține forțele de tăiere scăzute la viteze mari și temperatura de prelucrare rămâne întotdeauna moderată, ceea ce conduce la o creștere a duratei de viață a plăcuței. În consecință, transferul termic în piesa de prelucrat rămâne, de asemenea, neglijabil.

Forțele reduse de așchiere recomandă geometria XM ca fiind deosebit de potrivită pentru mașinile unelte cu un consum scăzut de putere. Un beneficiu adițional pentru clienți este marcarea spre identificare pe suprafețele libere (neutilizate) ale plăcuțelor. Gama de produse va cuprinde în viitor toate plăcuțele cu forme de bază comune atât pozitive, cât și negative.

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.