^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT

ZSD Burghie cu plăcuțe indexabile pentru suprafețe și mai bune ZCC Cutting Tools își lărgește gama de corpi de găurit. Noul sistem de găurire ZSD armat cu plăcuțe SPMX cu patru colțuri se adaugă la gama actuală de burghie cu plăcuțe indexabile ZCC Cutting Tools.

Cu trei tipuri de rupătoare de așchii și patru pulberi diferite, sistemul este potrivit pentru prelucrarea oțelului, fontei și a materialelor greu de așchiat. Burghiele sunt disponibile în diametre de la 12 la 63 mm, precum și în dimensiuni intermediare comune. Corpii de găurit au o rigiditate ridicată. Acest lucru permite adâncimi mari de găurire de până la 5xD, cu precizie și fiabilitate sporite.

Plăcuțele au o geometrie WIPER permițând obținerea unor suprafețe și mai bune. Rupătoarele de așchii cu model asigură fragmentarea optimă a așchiilor și îndepărtarea așchiilor scurte. Rupătoarele de așchii asigură, de asemenea, o așchiere lină, cu forțe de așchiere reduse și astfel se previne deteriorarea corpului de găurit. Mai mult, forțele de așchiere reduse permit prelucrarea de diametre mari pe mașini de putere mică.

Noile burghie ZSD funcționează, ca de obicei, la viteze mari de așchiere. Spre deosebire de alte sisteme, este posibilă și utilizarea unei viteze de așchiere scăzute coroborată cu o viteză de avans pe rotație mare.

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.