^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT
DG S C Creșterea considerabilă a duratei de viață a sculei cu răcirea internăZCC Cutting Tools oferă acum și suporți de canelat cu răcire internă. Datorită temperaturilor înalte generate în timpul operației de canelare a oțelurilor nealiate, aliate și inoxidabile au fost concepuți special noii suporți de canelat DG(S)C. Sistemul intern de răcire precis asigură o temperatură perfectă de lucru și un control optim al așchiei. În timpul prelucrării, jetul de lichid de răcire lovește muchia așchietoare exact acolo unde temperatura este cea mai ridicată, permițând utilizarea unei viteze de așchiere mai mare și rezultând o durata de viață mai lungă.

Alimentarea cu lichid de răcire se face direct prin portscula tip VDI. Conectarea se poate face fie din lateral, fie din spate. Funcționează optim chiar și la o presiune de 10 bari. Tipul DGC este ranforsat oferind rigiditatea necesară chiar și la lățimi mici de canelare.

Trei tipuri de suporți pentru canelare au fost lansați cu ocazia EMO 2019: Tipurile DGC și DGSC, cu secțiuni de 16x16 și 25x25, sunt proiectați pentru adâncimi de canelare mai mari și lățimi de canelare de la 2,0 la 6,0 mm. Tipul SC, cu secțiuni de 10x10 și 20x20, este dedicat pentru strunguri automate și lățimi de canelare de la 2,0 la 3,0 mm.

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.