^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT
Pulberile YBS procese fiabile pentru prelucrări economiceZCC Cutting Tools lansează noile pulberi destinate prelucrării aliajelor rezistente la temperaturi înalte și celor cu titan.

Acestea au fost dezvoltate în mod special pentru domeniile aerospațial și energiei, acoperind întreaga gamă de aplicații (finisare, prelucrări medii și degroșare) pentru Clasa S (ISO 513). Fiecare pulbere oferă avantaje specifice.
Pulberea YBS103 este rezistentă la uzură, fiind destinată strunjirii de înaltă performanță a aliajelor pe bază de nichel, în timp ce YBS203 oferă un raport echilibrat între duritate și tenacitate, fiind o pulbere universală pentru strunjire și frezare. Tenacitatea ridicată a YBS303 o face să fie deosebit de potrivită pentru aplicațiile de frezare.

O caracteristică specială a tuturor pulberilor este rezistența termică îmbunătățită care previne ruperea imprevizibilă a muchiei așchietoare. Avantajul utilizatorului constă într-un proces de producție deosebit de fiabil. Echilibrul dintre rezistența la uzură și rezistența la rupere permite o utilizare flexibilă.

Pulberile YBS au fost prezentate la EMO 2019: Pentru strunjire cu geometria SNR (prelucrare medie până la degroșare), pentru frezare cu geometriile PM și NM (prelucrare medie).

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.