^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT
Seria TM Durabilitate extinsă la prelucrarea superaliajelor ISO 513 Clasa SZCC Cutting Tools își extinde portofoliul de produse pentru prelucrarea aliajelor de titan și celor rezistente la temperaturi înalte.  Seria TM a fost dezvoltată pentru degroșarea și finisarea materialelor speciale din gama ISO S. Seria cuprinde freze sferice cu 4 și 5 dinți, precum și freze cilindrice cu 4 până la 9 dinți. Frezele toroidale TM-Multi sunt echipate cu până la 9 dinți, în funcție de diametru.

Noua pulbere KMS405 este deosebit de rezistentă la temperatură, ceea ce duce la o creștere semnificativă a duratei de viață a sculei. Echilibrul optim între rezistența la uzură și rezistența la rupere oferă o flexibilitate a utilizării. Procedeul de ascuțire utilizat la fabricarea frezelor din seria TM are ca rezultat muchii tăietoare ascuțite uniform și robuste. Muchiile tăietoare ascuțite uniform și robuste sunt esențiale pentru a asigura o durată lungă de viață a sculei atunci când sunt supuse forțelor mari de tăiere, în special atunci când se prelucrează materiale dificil de așchiat.

Prin introducerea seriei TM, ZCC Cutting Tools a dezvoltat o gamă de produse care oferă o varietate largă de soluții pentru prelucrarea prin frezare a materialelor speciale din clasa ISO S. Numărul variabil de dinți face ca seria să fie potrivită pentru mașini din aproape orice clasă de performanță.

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.