Compania Zhuzhou Cemented Carbide Cutting Tools Co. Ltd (ZCC-CT), este situată în orașul Zhuzhou, provincia Hunan, Republica Populară Chineză și aparține grupului de firme ZCC, membru la rândul lui al grupului MINMETALS.

 De la întemeierea ei în 1953, compania s-a dezvoltat în mod constant, devenind în acest moment unul dintre liderii la nivel mondial în fabricarea carburilor, datorită personalului său de înaltă calificare și folosirii în procesele de producție ale celor mai noi tehnologii.

 Compania ZCC-CT este o parteneră de talie mondială, demnă de încredere, în ceea ce privește prelucrările prin așchiere ale metalelor.

 Compania ZCC-CT produce o gamă largă de scule de cea mai bună calitate. Aceasta include plăcuțe așchietoare din carburi metalice sinterizate (acoperite și neacoperite), plăcuțe așchietoare realizate din pulberi metalo-ceramice, CBN, PCD și ceramică, scule monobloc din carburi metalice sinterizate, precum și suporți și accesorii pentru strunjire, frezare și găurire.

 Compania ZCC-CT consideră prioritare cercetarea și dezvoltarea permanentă de noi tehnologii, fiind dotată cu cel mai modern echipament și cele mai avansate mașini-unelte din Germania si Elveția. Valoarea investițiilor în această direcție a fost, este și va fi în continuare, peste medie.

 Compania ZCC-CT este certificată în ceea ce privește sistemul de management al calității în conformitate cu ISO 9001:2008 GB/T 19001-2008 și sistemul de management de mediu în conformitate cu ISO 14001:2004 GB/T 24001-2004.

 Având peste 6.000 de angajați, compania ZCC-CT este unică, realizând totul: extragerea materiei prime, cercetarea și dezvoltarea, producția, distribuția și vânzarea.

 ZCC Cutting Tools Europe GmbH, Düsseldorf, Germania, este subsidiara destinată distribuției și vânzării în Europa și Rusia a produselor companiei ZCC-CT.   


真诚创造价值
Creăm valoare cu buna-credință!

Parteneri

Locație

Șos. Olteniței Nr. 35-37, Corp SNIF, Etaj 1, Sector 4, București.