^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT
Patru produse inovatoare pentru prelucrările prin așchierezRay: Corpi de strunjit cu casetă interschimbabilă

Sistemul special de scule zRay este disponibil acum și în culoarea neagră. Corpii de strunjit cu răcire internă la presiune înaltă permit controlul optim al așchiilor la prelucrarea medie a materialelor cu așchii lungi, cum ar fi aliajele pe bază de nichel și titan.

Seria PM Micro: 277 de freze noi pentru prelucrarea matrițelor

Noua serie PM Micro conține freze cu 2 dinți sferice, de colț și toroidale. Datorită geometriei de tăiere optimizate, frezele sunt potrivite pentru utilizare în oțel și materiale turnate până la 62 HRC.

Seria QCH: Economisiți timp și bani cu schimbarea rapidă a sculei

Frezele din carburi metalice monobloc cu cap interschimbabil sunt produse în 2 tipuri: seria PM este destinată pentru prelucrări universale până la 55 HRC, în timp ce seria HMX este ideală pentru prelucrarea oțelurilor durificate de la 50 la 68 HRC. Ambele serii conțin freze de colț, sferice și toroidale de la 12 la 32 mm. Cozile din carburi metalice monobloc sunt disponibile în formele cilindrică și conică. Cozile cilindrice scurte sunt disponibile și din oțel. Prin reutilizarea cozilor, partenerii noștri vor avea reduceri semnificative de costuri în comparație cu cu cei care folosesc frezele clasice din carburi metalice monobloc.

Seria FM: Freze pentru debavurare

Frezele pentru debavurare din carburi metalice monobloc cu 4 și 6 dinți sunt acoperite cu TiALN și sunt disponibile cu unghiuri de 60 °, 90 ° și 120 °. Seria FM este potrivită pentru debavurarea liniară sau șanfrenarea marginilor pieselor de prelucrat, precum și pentru prelucrarea circulară a conturului.

Supliment Catalog General (martie 2020)

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.