^susCalitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT

Prelucrarea fontelor nu mai este o provocarePrelucrarea fontelor nu mai este o provocare
Fonta se topește la o temperatură mai mică decât oțelul și are caracteristici excelente de modelare datorită compoziției sale chimice.

Tipurile obișnuite sunt fonta cu grafit nodular, fonta cenușie și fonta maleabilă, toate aparținând grupului ISO K. Acestea sunt utilizate într-o varietate de industrii, incluzându-le pe cea a automobilelor, feroviară și a construcțiilor de mașini.

Fonta - pentru orice formă sau profil de care aveți nevoie
Fonta conține peste 2% carbon și, în multe cazuri, siliciu, crom sau nichel pentru a îmbunătăți proprietățile de modelare. Componentele finite sunt foarte rezistente la coroziune, dar și fragile. Acesta este motivul pentru care o prelucrare ulterioară se face doar prin îndepărtarea adaosului, în timp ce o deformare plastică este extrem de dificilă. Prelucrabilitatea variază de la tip la tip. Fiabilitatea procesului joacă un rol important în timpul prelucrării, deoarece fluctuații sezoniere de calitate a șarjei pot apărea.

Iată câteva dintre principalele fonte care sunt dificil de prelucrat:
EN-JS-1060 (GGG60, FGN600-3, Vch60): Aceasta este o fontă ieftină, cu grafit nodular în matricea materialului și are proprietăți mecanice excelente. EN-JS-1060 este, prin urmare, potrivită pentru utilizare în aplicații auto (motoare, arbori cotiți / arbori cu came), șine (roți) și inginerie generală (carcase). Una dintre provocările întâmpinate la prelucrarea ei este uzura ridicată a sculei datorită maselotelor și incluziunilor nemetalice.

EN-GJL-250 (GG25, FC 250, SC 25): La această fontă, carbonul se prezintă sub formă de lamele. Conduce bine căldura, este rigidă, absoarbe vibrațiile și este foarte rezistentă la presiune. Este utilizată la producerea postamentelor anti-vibrații pentru mașini-unelte, a carcaselor de turbine cu abur și a cutiilor de viteze. La prelucrarea EN-GJL-250, este important să monitorizați uzura crescută a sculei datorită reziduurilor de nisip provenite de la forma de turnare.

EN-GJMW-350-04 (EN-JM1010, FM40A): Materialul este o fontă maleabilă cu inimă albă (decarburată). Componentele cu pereți extrem de subțiri pot fi turnate din EN-GJMW-350-04. În plus față de proprietățile sale superioare de galvanizare, aceasta este dură și rezistentă la coroziune, absoarbe vibrațiile și este ușor de prelucrat. În sectorul auto, este utilizată la producția de piese de direcție, șasiuri și elemente de transmisie.

La prelucrarea componentelor din fontă, proprietățile specifice acestui grup de materiale trebuie luate în considerare în fiecare caz. De exemplu, există diferențe în modul în care sunt prelucrate fonta cu grafit lamelar și fonta cu grafit nodular. Indiferent de tipul de fontă pe care doriți să îl prelucrați, ZCC-CT vă oferă scula de care aveți nevoie.

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.