^sus



Calitatea are un nume nou! Încercați-ne!

Calitatea nu trebuie sa fie costisitoare!

Durabilitatea este o promisiune!

ZCC CT
Produse inovatoare 05 2021 Șase noi scule de precizie pentru prelucrările prin așchiereZCC Cutting Tools a lansat un nou supliment (05/2021) la Catalogul General. Acesta cuprinde suporți de canelat, freze cu plăcuțe indexabile, precum și freze și burghie din carburi metalice sinterizate monobloc.

Compania prezintă următoarele produse noi:

zFlex: flexibilitate maximă datorită sistemului modular de canelare


Noul produs oferă o flexibilitate suplimentară și economisește timp în timpul canelărilor radiale. Este potrivit pentru orice operațiune de canelare și include elemente importante precum tehnologia de alimentare cu lichid de răcire ELI (External-Like-Internal). zFlex are, de asemenea, un design solid, stabil, cu un sistem de conectare ce asigură potrivirea perfectă dintre scula-suport și cartuș. Componentele pot fi combinate flexibil și permit înlocuirea ușoară a cartușului și a plăcuței. Mecanismul de fixare a plăcuței, de tip arc, asigură o lipsă a oricărei deformări plastice chiar și după prinderi multiple.

FMA04: Freze frontale pentru prelucrarea semifabricatelor subțiri și lucrul în condiții instabile

Noul sistem de frezare la 45° cu plăcuțe pozitive este potrivit pentru prelucrarea oțelului, oțelului inoxidabil, fontei și metalelor neferoase. Datorită versatilității sale incredibile, frezele FMA04 pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații de finisare și semi-finisare. Freza frontală este extrem de economică datorită echipării cu plăcuțe indexabile cu opt colțuri. Designul pozitiv al muchiei tăietoare generează forțe așchietoare reduse și o stabilitate sporită, asigurând durabilitatea și fiabilitatea procesului. Suprafețe de o calitate îmbunătățită sunt obținute datorită locașului precis al plăcuței și muchiilor așchietoare rectificate ale acesteia. Datorită marcajului, este posibilă identificarea rapidă a muchiilor așchietoare, o altă caracteristică de folos disponibilă utilizatorilor.

EMP09: Freze laterale echipate cu plăcuțe indexabile cu un rupător de așchii nou -GL


Seria EMP09 este echipată cu plăcuțe indexabile tangențiale disponibile cu noul rupător de așchii -GL. Muchia așchietoare are o fațetă de protecție mai mică, ceea ce o face foarte potrivită pentru materialele dificil de prelucrat și adâncimi de tăiere reduse. Frezele laterale, frezele cu coadă și cele cilindro-frontale sunt o alegere excelentă pentru prelucrarea oțelului, a oțelului inoxidabil, a fontei și a metalelor neferoase. Avantajele cheie includ tăierea ușoară, unghiul de 90° și calitățile excelente ale suprafeței prelucrate. Frezele sunt extrem de durabile, în ciuda geometriei ascuțite a tăișului, un punct cheie atât tehnic, cât și comercial.

FMWX: Freze frontale pentru o precizie maximă și o calitate ultra-ridicată a suprafeței


Noile freze frontale FMWX sunt potrivite pentru finisarea oțelului, oțelului inoxidabil și fontei. Sistemul este versatil și poate fi utilizat într-o gamă largă de aplicații datorită unui sortiment larg de plăcuțe dedicate (CVD și PVD). Locașurile de montaj de înaltă precizie asigură o repetabilitate ridicată. În plus, răcirea internă direcționată îmbunătățește îndepărtarea așchiilor, crescând durată de viață a sculei.

Seria ALP: freze laterale, acum disponibile și cu un singur dinte, pentru prelucrarea aluminiului

Seria ALP este alegerea ideală pentru prelucrarea aluminiului. Această serie este concepută special pentru a se obține calități ridicate ale suprafeței rezultate și a fost extinsă pentru a include și freze cu un singur dinte dedicate prelucrării și profilării eficiente a canalelor și găurilor. Sculele din seria ALP sunt disponibile și cu o acoperire DLC (Diamond-Like-Covering) opțională (KMD401) pentru performanțe îmbunătățite și uzură redusă. În plus, prelucrarea fiabilă și uscată a aluminiului este posibilă datorită combinației dintre acoperire și geometrie.

Seria GD: burghiele din carburi metalice sinterizate monobloc sunt acum disponibile și în 3xD

Seria GD cu răcire internă este special concepută pentru prelucrarea semifabricatelor din oțel și fontă. Noul design, care are patru fațete, stabilizează burghiele la viteze de avans ridicate. În combinație cu designul special, seria de burghie GD permite rate de îndepărtare a metalului mult mai mari. Două caracteristici cheie ale acoperirii PVD multistrat sunt un risc redus de fisurare și o stabilitate termică crescută. Acoperirea, în combinație cu fațetele de protecție, participă la extinderea duratei de viață a sculei.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să consultați "Supliment Catalog General
(mai 2021)", aici: https://www.cristaltrading.ro/images/Cataloage/2021/Supliment_Catalog_General_mai_2021.pdf.pdf

Căutăm distribuitori

Performanța vă este recompensată
Performanța vă este recompensată!
Aveți experiență în distribuția de scule și doriți ca munca dumneavoastră susținută să fie apreciată mai mult?


Comisionul din vânzări și zona acoperită sunt negociabile.